| Walk, walk fashion baby | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Sophie M. Delaney
Varsta : 34 Mesaje : 945 Data nasterii : 23/11/1989 Data de inscriere : 11/07/2011
| Subiect: Walk, walk fashion baby Joi Iul 14, 2011 9:59 pm | |
| In acea zi, Soph se simtea ca o Cola, avea mult prea multa energie, fără măcar să ştie de ce. Probabil pentru ca era o zi cu soare, dar totusi nu caniculara. Zambi in faţa oglinzii, dupa care isi lega părul într-un coc rapid. Iesi din baie, apoi a aruncat o privire la telefonul său sa vada daca mai avea vreun sms sau apel nou. Timp de cateva secunde privi in jur. Purta o rochita de voal, albastra si o pereche de colanti gri. Ipodul era la maximum si fredona melodia care tocmai rula. Iesi din camera cantand in continuare aceeasi melodie stupida, la fel facu si prin curte, in timp ce se plimba. Era mult prea voioasa si neatenta pe deasupra. O masina se apropia de ea periculos de mult si Soph nici nu o observa.
| |
|
| |
Dylan O'Brien
Varsta : 31 Mesaje : 1434 Data nasterii : 06/09/1993 Data de inscriere : 14/07/2011 Localizare : in pod =)) Stare de spirit : f*cking perfect
| Subiect: Re: Walk, walk fashion baby Joi Iul 14, 2011 10:16 pm | |
| Avusese ceva treaba in oras si nu putuse sa ajunga atat de repede la cursuri. Isi ceruse iertare de la director...si de la studentii lui pe care nu apucase inca sa ii cunoasca. Astazi insa terminase cu treburile se urcase la volanul masinii lui si conduse in tromba pana la universitate. Intrase pe alee si la un moment dat i-a iesit in cale o domnisoara. A inceput sa tituie...sa tituie si a franat brusc...speriat...dar masina continua sa se apropie de ea si ...
| |
|
| |
Sophie M. Delaney
Varsta : 34 Mesaje : 945 Data nasterii : 23/11/1989 Data de inscriere : 11/07/2011
| Subiect: Re: Walk, walk fashion baby Joi Iul 14, 2011 10:23 pm | |
| Instinctul nu o lasa balta. Chiar daca ramasese pentru o fractiune de secunda pironita in astfel, dupa sari in picioare pe capota altei masini de parca ar fi avut arcuri. Si-a oprit aparatul, apoi si-a scos castile de la Ipod si l-a varat in buzunarul jachetei de piele. Cobori cu gratie de pe capota masinii sperand cand nu o indoise apoi se indrepta spre cel care venea in tromba spre ea.
| |
|
| |
Dylan O'Brien
Varsta : 31 Mesaje : 1434 Data nasterii : 06/09/1993 Data de inscriere : 14/07/2011 Localizare : in pod =)) Stare de spirit : f*cking perfect
| Subiect: Re: Walk, walk fashion baby Joi Iul 14, 2011 10:32 pm | |
| A tras de volan cat a putut ca sa evite sa o loveasca si pe ea dar sa loveasca si alta masina. Intra pe iarba si se opri de tot. Isi lua speriat mana de volan desfacu centura de siguranta si iesi din masina. Purta un tricou gri petrol si niste jeansi din aceiasi culoare, adidasii albi si o sapca neagra. Se uita intai la masina lui sa vada daca e lovita si apoi se duse la tanara peste care era sa dea. -Esti ok? Doamne...ai iesit inaintea mea si aproape te-am lovit!
| |
|
| |
Sophie M. Delaney
| Subiect: Re: Walk, walk fashion baby Joi Iul 14, 2011 10:42 pm | |
| Pret de cateva secunde... sau minute rememora acea noapte intunecata in care au murit parintii ei si ea s-a ales cu amnezie permanenta. Vazuse totul... fusese filmat de una dintre camerele de supraveghere a traficului. Si intotdeauna i s-a parut ca accidentul ala nu a fost doar un accident... Ci ca a fost premeditat, datorita puterii pe care o poseda si pe care credea, ca o poseda si cei din familia ei. O agilitate ca de pisici in cazul femeilor si putere asemeni lupilor in cazul barbatilor. Depindea pe ce linie se ducea puterea. Citise despre aceste lucruri intr-o carte veche... se parea ca erau chiar faimosi. Dar ramasese singura din familia/neamul ei. Gandurile ei in acest sens au incetat atunci cand cel care era pe punctul de a o lovi venise sa o intrebe daca e bine. - Da, da sunt bine... ridica privirea.
| |
|
| |
Dylan O'Brien
| Subiect: Re: Walk, walk fashion baby Joi Iul 14, 2011 10:50 pm | |
| Nici macar nu isi incepuse serviciul si deja incepuse sa faca gafe. Isi dadu ochii peste cap si isi scoase sapca din cap si isi trecu o mana prin par ciufulindu-l mai mult. -Ma bucur domnisoara! Hm...prima mea zi la universitate si deja am probleme cu studentii!se puse pe un ras colorat.Sper ca esti studenta...se incrunta lasand sa ii apara in jurul ochilor niste riduri fine.Dylan O'Brien! intinse o mana spre ea zambind de data asta.
| |
|
| |
Sophie M. Delaney
| Subiect: Re: Walk, walk fashion baby Joi Iul 14, 2011 10:54 pm | |
| Rasufla usurata, spaima trecuse. Gata! Un zambet cu gropite ii aparu in coltul gurii. - Sophie Marie Delaney,intinse mana spre el. Si da sunt o studenta a Universitatii. dadu mana cu el. Imi pare rau ca nu am fost atenta. Nu o sa se mai repete. continua sa zambeasca. Aproape chicoti cand ii auzi rasetul profului.
| |
|
| |
Dylan O'Brien
| Subiect: Re: Walk, walk fashion baby Joi Iul 14, 2011 11:01 pm | |
| -Si credeam ca nu ai nume! Credeam ca ti-a mancat pisica limba! Ar fi fost dragut!Desi cu miscarea pe care ai facut-o tu mai devreme ma duci cu gandul la pisicile Mai! Ai auzit de ele? Nu! Poate ca nu! Sa citesti! E interesant!batea apropoul asupra abilitatii ei.Sper ca nu o sa se mai repete! Vreau sa am cat mai multi studenti la ora mea! Si vreau sa fie in viata si nu ramasi drept afis pe masina mea! Ar batea la ochi! Ar crede colegii mei ca cine stie ce invart cu voi!
| |
|
| |
Sophie M. Delaney
| Subiect: Re: Walk, walk fashion baby Joi Iul 14, 2011 11:07 pm | |
| Clipi des si-l asculta cu atentia. Vorbea ca o moara hodoroaga. Nu avea vreun buton de stop?! - Da, am auzit si citit despre pisicile Mai,ii raspunse. Si oricum am noua vieti daca dumneavoastra credeti ca sunt descendenta a pisicilor Mai. ridica din umeri. Nu se stie niciodata. Privi in jur, curtea se umpluse de curiosi cu gurile cascate.
| |
|
| |
Dylan O'Brien
| Subiect: Re: Walk, walk fashion baby Joi Iul 14, 2011 11:14 pm | |
| Se uita si el in jurul lui curios. Ranji diabolic si facu doi pasi mai departe de Sophie. -Toata lumea la treburile lui!vocea lui rasuna in toate cotloanele universitatii de parca ar fi fost un traznet cazut in miez de noapte. Si rupse randurile imediat. Apoi se intoarse ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat la tanara. -Asa! Despre ce vorbeam? Da! Despre Mai! Uhm! M-as bucura sa stau de vorba cu una din descendentele ei dar...vezi tu...au disparut in urma cu mult timp!
| |
|
| |
Sophie M. Delaney
| Subiect: Re: Walk, walk fashion baby Joi Iul 14, 2011 11:26 pm | |
| Tresari cand i-a auzit vocea care rasuna in toate cotloanele universitatii. Si-a dus mainile repede la urechi, acoperindu-le, apoi isi desfacu parul care era in coc si-l lasa liber pe umeri, asa cum era, ondulat. - Si daca eu cunosc pe cineva care cunoaste istoria Mai?!il intreba, arcuindu-si sprancele si asteptand raspunsul lui. Poate ca nu au disparut. se uita la ceasul de la mana ei. Trebuia sa fie la ora de actorie. Adora actoria! - Eu ar trebui sa fiu la un curs...
| |
|
| |
Dylan O'Brien
| Subiect: Re: Walk, walk fashion baby Joi Iul 14, 2011 11:38 pm | |
| Se uita la ea admirativ. -O tanara care nu se lasa foarte usor! Imi place asta! In viata ai nevoie de multe calitati care sa te faca sa reusesti si tu ai cateva din ele!Si el trebuia sa fie la curs. Si din intamplare acelasi curs ca si ea.Mda...si ti-ai intalnit profesorul atat de cool azi...incat ai putea primi un Oscar pentru reprezentatia ta! ii puse o mana in cap si o ciufuli.
| |
|
| |
Sophie M. Delaney
| Subiect: Re: Walk, walk fashion baby Joi Iul 14, 2011 11:48 pm | |
| Soph ramasese asemeni unei eleve silitoare, in locul ei cu mainile impreunate la spate. - Chiar asa?! Si eu care credeam ca nu sunt o carte deschisa,chicoti usor. Profesorul de actorie?! Ooook! Asta nu a fost un inceput bun! isi puse mainile in cap ca sa isi aranjeze buclele tocmai ciufulite. Se stramba la el, scotand limba.
| |
|
| |
Dylan O'Brien
| Subiect: Re: Walk, walk fashion baby Joi Iul 14, 2011 11:51 pm | |
| Oh adora studentii astia care incepeau cu stangul si apoi ca sa se scoata basma curata faceau pe mieluseii. Erau absolut deliciosi de digerat dupa o masa nemaipomenit de grea la un restaurat de fite din centrul orasului. -Uhmm...ma cam pricep la lucruri din astea...ii facu cu ochiul.Cred si eu!Poate ca ar trebui sa o mai facem odata si de asta cum trebuie! Tu mergi regulamentar si eu nu mai sunt nevoit sa imi pun masina pe contrasens!
| |
|
| |
Sophie M. Delaney
| Subiect: Re: Walk, walk fashion baby Vin Iul 15, 2011 12:02 am | |
| Dar ea nu facea deloc pe mieluselul, asa era ea fara sa joace si sa se creada cine stie ce fetita de bani gata cu gentutele de firma si pampoane. - Oh! Cel putin nu v-ati ciocnit de o alta masina. Ar fi fost pacat de Bumblebee!ii facu si ea cu ochiul.Nu ar trebui sa ajungem la curs?! Totusi... ii placea proful asta nu era morcov in cur ca si restul.
| |
|
| |
Dylan O'Brien
| Subiect: Re: Walk, walk fashion baby Vin Iul 15, 2011 12:08 am | |
| El gandise in general pentru ca de asta avusese parte si in anii studentiei cand si el era bineinteles unul dintre copiii aia care puneau la inaintare un zambet strengar si niste cuvinte frumoase la adresa unui profesor...oricare ar fi fost acela. -Bumblebee are puterea sa se repare singur so i've heard!chicoti in felul lui jucaus.Ba da! Ar trebui dar vezi tu...imi esti datoare cu un cauciuc nou! Sau...cu o informatie! Unde e cel mai apropiat automat de cafea! Am dormit atat de prost aseara si sincer nu am chef de ora tocmai acum dupa cum bine vezi am trecut de un accident... si se facu ca fluiera.Incerc sa te ajut aici!
| |
|
| |
Sophie M. Delaney
| Subiect: Re: Walk, walk fashion baby Vin Iul 15, 2011 1:28 am | |
| Eh ea era speciala din multe puncte de vedere. Daca se indragostea de cineva era asemeni kryptonite pentru Superman, fie il calma, fie il facea mielusel bland. Si ea nici nu stia de ce e capabila. Amnezia... Oarecum prefera sa nu afle mai nimic despre trecutul ei. Refuza asta. -Bumblebee e doar un personaj de film.chicoti si ea. Aham... pocni din degete si cauciul nou aparuse.Automatul de cafea este putin mai in fata.
| |
|
| |
Dylan O'Brien
| Subiect: Re: Walk, walk fashion baby Vin Iul 15, 2011 3:39 am | |
| -Stiu ca e un film! Doar e din seria mea preferata si e masina mea preferata din Transformers desi si domnul Shockwave imi place! Era si vrajitoare pe deasupra! Nu ca ar fi fost altceva mai ales dupa miscarile ei. Sau poate ca nu stia despre ce era vorba! -Multumesc!spuse sincer si facu o plecaciune. Acum la curs ce mai astepti??? ii arunca o privire asa de sus!
| |
|
| |
Sophie M. Delaney
| Subiect: Re: Walk, walk fashion baby Vin Iul 15, 2011 3:45 am | |
| Ditai namila!!!! gandi Soph privindu-l de jos ca un mielusel bland. Era cu un cap si ceva mai mare decat ea. -Cu placere, domnule profesor!!! zambi frumos in coltul gurii.La curs???! Parca nu aveati chef. ridica mai mult privirea. Parca era pisica din Shrek.Oh! Stiu! Vreti sa ne predati Shakespeare. Am dreptate?!
| |
|
| |
Dylan O'Brien
| Subiect: Re: Walk, walk fashion baby Vin Iul 15, 2011 3:56 am | |
| Dar si ea era suficient de inalta cat sa nu se uite ca majoritatea oamenilor la el. -Domnule profesor? Cu cine crezi ca vorbesti aici? Cu Dumbledore?Sunt mult mai tanar decat maestrul si mult mai frumusel si modest pe deasupra si nu...nu o sa predau Shakespeare! Doamne fereste! O sa vedem cum va descurcati sa mintiti! Ca actor...minti...minti o gramada...si totusi trebuie sa pari credibil...da...ca pisica din Shrek!
| |
|
| |
Sophie M. Delaney
| Subiect: Re: Walk, walk fashion baby Vin Iul 15, 2011 4:00 am | |
| - Atunci cum sa va zic?! Dylan? Nope! You're a teacher. ii zambi. Modestia asta.ofta teatral.Inseamna ca ne vedem la curs, DOMNULE PROFESOR! chicoti si o lua la fuga spre cladirea in care urma sa se desfasoare cursul de actorie. Drama si iar drama! O pusese pe ganduri in legatura cu Mai... Si ea simtea ca este diferita. Si nu ca vrajitoare ci ca abilitati...
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Walk, walk fashion baby | |
| |
|
| |
| Walk, walk fashion baby | |
|