Sunshine in darkness
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Tanar si ranit-nelinistit.

In jos 
5 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
Sophie M. Delaney

Sophie M. Delaney

feminin Sagetator Sarpe
Varsta : 34
Data nasterii : 23/11/1989
Data de inscriere : 11/07/2011

Tanar si ranit-nelinistit. Empty
MesajSubiect: Tanar si ranit-nelinistit.   Tanar si ranit-nelinistit. EmptyMar Iul 12, 2011 8:49 pm

Tanar si ranit-nelinistit. Tumblr_lffsr55x6l1qdj1y9o1_500

-Ce e?! ii intreba pe Josh si pe Rick care se uitau la ea ciudat. Weirdos! duceau lipsa?! Nu mai aveau destule reviste ascunse sub pat? Mda tipic, de-asta se despartise si de idiotul de Derek pentru ca se uita dupa alte fustite, de fapt l-a si prins in focul actiunii cu o bruneta. Tipic!
    Trupa vesela ajunsese la infirmerie, unde bineinteles nu era nimeni. Ca intotdeauna. Asistentele erau fie la fumat afara, fie in fata televizorului urmarind telenovela preferata.
    -Va aduc eu gheata. se indrepta spre frigider si scoase de acolo o punga mare plina cu gheata.

Ultima editare efectuata de catre Sophie M. Delaney in Mier Iul 13, 2011 3:10 am, editata de 1 ori
Sus In jos
Kurt Beiste

Kurt Beiste

feminin Pesti Sobolan
Varsta : 28
Data nasterii : 02/03/1996
Data de inscriere : 12/07/2011
Localizare : Craiova

MesajSubiect: Re: Tanar si ranit-nelinistit.   Tanar si ranit-nelinistit. EmptyMar Iul 12, 2011 8:56 pm

Isi desprinse privirea gen WTF de la Sophie si intrara deci, toti, in infirmerie. Care damn it, era goala. Ce Universitate era aia daca asistentele nici macar nu stateau unde le era sluba? Daca nu ar fi venit si el la ore ce s-ar fi intamplat? Harababura! Dah!
    Il ajuta pe Chris sa se aseze pe masa aia de acolo si ii facu semn de incuviintare catre Sophie care se dusese sa ia o punga cu gheata.
    Isi indrepta privirea curioasa catre Josh.
    -Tu ai macar o sora, sau si partea aia a fost inventata?
    CE? Curiozitatea a omorat pisica.

Sus In jos
Josh Akamura

Josh Akamura

feminin Fecioara Cocos
Varsta : 31
Data nasterii : 06/09/1993
Localizare : in pod =))
Stare de spirit : f*cking perfect!

MesajSubiect: Re: Tanar si ranit-nelinistit.   Tanar si ranit-nelinistit. EmptyMar Iul 12, 2011 8:59 pm

-Pentru numele sfantului Dumnezeu ce naiba ai copila??Doar ti-am multumit ca ne-ai deschis usa!ridica o spranceana la Soph si apoi pufni. Ok! Voia sa fie normal...si poftim ce a primit! Normalitate de la un capat la altul!Ajunsesera intr-un final la infirmerie.Da! Si de data asta nu o sa primesti un multumesc ca sa nu ne mai intrebi ce e asa de dragut!Ce intrebare.
    -Da! Am o sora! De 17 ani! Care nu are varsat de vant!

Sus In jos
Cammille Werkky Nove

Cammille Werkky Nove

MesajSubiect: Re: Tanar si ranit-nelinistit.   Tanar si ranit-nelinistit. EmptyMar Iul 12, 2011 9:02 pm

Cammille se trezise de dimineata cu o durere de cap,dar mai ramase cateva ore in pat cu gandul ca avea sai treaca mai devreme. Mia tarziu se ridica,facu un dus si incerca sa manance ceva. Nu trecu pe la ore, nici macar nu se putea gandi la asta. Si se gandea ca profesorii nu o sa-i simta deloc lipsa pe acolo. Se imbraca rapid si iesi din camera. Durerea inca nu-i disparuse si decise sa mearga pana la infrmerie sa isi ia o pastila. Intra usor si observa ca mai erau si altii,dar trecu pe langa ei cautand o asistenta. Nu o gasi!Se intoarse la ei si se aseza pe un scaun si astepta acolo.
Sus In jos
Christian Alexander Smith

MesajSubiect: Re: Tanar si ranit-nelinistit.   Tanar si ranit-nelinistit. EmptyMar Iul 12, 2011 9:04 pm

Se lasa pe masa aia,sau pe pat,sau pe ce statea si inchise ochii.Ii venea sa vomita.Oh,Dumnezeule,ii venea sa vomita!
    -Pot sa ...pot sa ....stranse tare din dinti,dar nu mai avea ce sa faca.Era prea tarziu ca sa-i spuna lui Rick sa plece din fata sa,sau ca el sa se ridice - ceea ce era imposibil cu ameteala aia - si sa se duca la o toaleta,sau la un cos de gunoi.
    Ii parea rau de costumul lui Rick,si ii era tare rusine,dar cand incepu sa vomite,nu mai tinu cont pe unde.Noroc ca nu erau idiotii aia de la revista scolii pe aici ca sa faca poze,ca atunci,chiar ca si-ar fi batut joc toata scooala de el.
    "Tipul care a vomitat pe proful de engleza!"
    Avea sa-si faca o reputatie a intaia in universitate.

Ultima editare efectuata de catre Christian Alexander Smith in Mar Iul 12, 2011 9:11 pm, editata de 2 ori
Sus In jos
Sophie M. Delaney

Sophie M. Delaney

feminin Sagetator Sarpe

MesajSubiect: Re: Tanar si ranit-nelinistit.   Tanar si ranit-nelinistit. EmptyMar Iul 12, 2011 9:09 pm

-Curiozitatea a omorat pisica, ii zise lui Rick.
    Usa de la infirmerie se deschise si spera ca era o asistenta dar cand colo era o alta colega, studenta a Universitati...
    Si in ultima faza, lui Chris i se facuse rau. Se dadea cumva in spectacol?! Apoi auzi tonul de apel al telefonului ei si citi mesajul in graba.
    -Eu trebuie sa plec... poate va gasesc mai incolo. le facu cu mana si iesi in infirmerie.

Sus In jos
Josh Akamura

Josh Akamura

feminin Fecioara Cocos

MesajSubiect: Re: Tanar si ranit-nelinistit.   Tanar si ranit-nelinistit. EmptyMar Iul 12, 2011 9:14 pm

La infirmerie nu mai era nimeni in afara de ei si de o alta studenta care venise sa caute pe cineva care evident lipsea cu desavarsire.
    -Nu e nimeni! Si noi asteptam dar nu primim nimic!ii spuse nou venitei.-Whoa bro!se dadu un kilometru mai in spate cand cascada Niagara incepu sa curga din gura celui lovit...desi nu era pe el. Doamne ajuta! Cred ca asa isi dadea si el afara toate matele. Isi puse mana la gura si isi dadu ochii peste cap. La propriu.
    -Yeah! Cu siguranta nu o sa plecam de aici! Nicaieri altundeva!

Sus In jos

MesajSubiect: Re: Tanar si ranit-nelinistit.   Tanar si ranit-nelinistit. EmptyMar Iul 12, 2011 9:27 pm

Tusi pana isi dadu matele afara din el.Era scarbos.Moa si cum mirosea.Nu se mia putea uita la Rick sau la altcineva din incaperea aia!Dar nici nu trebuia!Se intinse pe pat,pe spate si inchise ochii,inghitind in sec.Se cutremura din toate maruntaiele.Ii venea sa planga,sa se zgarie pe ochi,sa se dea cu capul de pereti pana nu mai putea.Ii venea sa faca ceva dar nu avea ce!
    -Imi pare asa de rau...nici macar nu stia cui ii cerea iertare!Lui Rick ca-l umpluse de voma,sau celorlalti ca erau obligati sa vada asta,huh?Cui?

Sus In jos
Josh Akamura

Josh Akamura

feminin Fecioara Cocos

MesajSubiect: Re: Tanar si ranit-nelinistit.   Tanar si ranit-nelinistit. EmptyMar Iul 12, 2011 9:35 pm

Era atat de scarbos...si costumul lui Rick arata ca dupa o lupta cu o armata de bebelusi tonti.
    -Doamne!se lansa spre paatul lui Chris ocolind cu atentie balta de voma din mijlocul camerei si se uita atent la chipul tanarului!-Firar asistentele ale dracului!Inchise ochii si facu o incantatie. Sa stearga mizeria...de pe prof...si de pe jos...Mai e ceva?intreba nesigur. Deschise un ochi. Apoi pe celalalt si se propti peste Chris sa vada minunatia pe care o lasase in urma.

Sus In jos

MesajSubiect: Re: Tanar si ranit-nelinistit.   Tanar si ranit-nelinistit. EmptyMar Iul 12, 2011 9:44 pm

Statea cu ochii inchisi ,nu avea stres!Ca daca mai vedea si ce facuse Josh in momentele alea,sigur ceda psihic si nu avea nevoie de asta acum!Inspira adanc si privi in tavan intr-un tarziu.Vedea stelute in fata ochilor.
    De la cat de rau ii era,cred si eu!
    -Vreau putina apa,te rog da-mi apa ca o sa vomit iar!batuse un record in momentele astea!Reusise sa nu se balbaie si sa vorbeasca cat se putea de calm in fata unei persoane pe care o cunostea de doar cateva minute si nimic mai mult.Pana la urma reusise,nu?Chit ca vomitase in fata lor,ca se smiorcaise!Da,trecuse peste toate astea!Ce mai conta pana la urma?

Sus In jos
Josh Akamura

Josh Akamura

feminin Fecioara Cocos

MesajSubiect: Re: Tanar si ranit-nelinistit.   Tanar si ranit-nelinistit. EmptyMar Iul 12, 2011 9:52 pm

Se propti cu mainile lui lungi pana in partea cealalta a patului si vazu curatenie. Da! Reusise! Atat cat putuse!
    -E bine! E curat! Si miroase a...inspira putin aerul si isi aduse ochii unul langa altul din cauza mirosului. Se lasa peste Chris din nou dar de data asta ca sa ii miroasa parfumul...
    -Iarta-ma ca trebuie sa fac asta dar ma omoara mirosul! Nasul meu a ramas oficial chel!bombani acolo.Apa?ridica ochii si se uita la tanar.Da!Imediat! Imediat iti aduc si apa!

Sus In jos

MesajSubiect: Re: Tanar si ranit-nelinistit.   Tanar si ranit-nelinistit. EmptyMar Iul 12, 2011 9:56 pm

Se dadu usor pe spate.Sa-i miroasa parfumul?D`oh??CE-l apucase si pe asta asa de dimineata?Adica , asa de la pranz!?Ca era cam tarziu!Timpul zburase fara sa-si dea seama.Asa se intampla cand iei pumni in bot si aproape iti pierzi cunostiinta!Da,da!Asa se intampla!
    Ar face bine sa-i dea mai repede apa ca daca se mai apleca o data peste el , ii arata lui parfum atunci!Parfum direct de la fiere!Inchise ochii.
    Erau doar ei trei aici,si fata aia ..care era in cealalta parte a incaperii.
    -De ce te porti frumos cu mine?il intreba pe Josh , fara sa se ridice , insa!Tot ce primesc din partea celor ca tine sunt ironii si batjocura!
    Da,da!Era adevarat ce graia pustiul asta!
    Toti desteptii din "echipa de break" a scolii mancau rahat pe la colturi.Isi bateau joc de el cand trecea pe langa ei si chiar ii faceau farse.Dar de la un timp,se pare c renuntasera.Asta era pentru ca , Chris , renuntaase sa mai notifice vreun profesor de fiecare data cand patea ceva.

Sus In jos
Josh Akamura

Josh Akamura

feminin Fecioara Cocos

MesajSubiect: Re: Tanar si ranit-nelinistit.   Tanar si ranit-nelinistit. EmptyMar Iul 12, 2011 10:01 pm

Se misca agale pe podeaua alunecoasa si apuca un pahar de pe masuta. Se duse la chiuveta si dadu drumul la robinet dupa ce il atinse frumos cu maneca de la bluza. Era o infirmerie dar chiar si aici erau microbi.Lua apa in pahar si merse din nou la el.
    -Poftim!indrepta paharul spre el si ii zambi.Pentru ca nu sunt ca ceilalti! Sau daca sunt nu imi place sa imi arat puterea pe altii mai slabi ca mine!il batu pe umar.Nu ca tu ai fi slab...Fuck! Iarta-ma! Nu a vrut sa sune chiar asa! Pur si simplu nu imi place sa ma "joc" asa!

Sus In jos

MesajSubiect: Re: Tanar si ranit-nelinistit.   Tanar si ranit-nelinistit. EmptyMar Iul 12, 2011 10:06 pm

Daca il mai pocnea de doua ori peste umar,in halul in care era acum , ala era!Lua paharul de la el si se ridica pe marginea patului,sau ce era.Sorbi incet din pahar.
    -Mersi!ignora aluziile si remarcile lui,chiar daca nu erau spuse cu intentie.Se obisnuise cu replici din astea.O,poate prea mult!
    Se saturase,asta era adevarul,dar ce putea acum sa faca?Nu avea cum sa devina peste noapte pe placul tuturor!El era asa cum era!Si punct!
    Ii placea cum era,doar ca ar fi vrut sa aiba cativa prieteni.
    Se pare ca se schimba lumea si pentru el!Ar fi fost ceva interesant si dragut sa aiba niste prieteni ca Sophie si Josh.
    Da,i-ar fi placut asta!
    -Imi cer scuze daca v-am facut probleme!se adresa atat lui Josh cat si profului.
    Mai ales profului,caruia ii distrusese costumul.
    Reusise cumva sa treaca peste o alta criza de intimidare pana la refuz si rosit in obraji ca un ou de Pasti si putea si el sa vorbeaca coerent si calm , sa lege cuvintele cum trebuie si sa le accentueze pe masura.Cu toate ca vorbea cam sasait din cauza buzei sparte si umflate care-l durea ca naiba si care parea ca nu voia sa dea inapoi.Apasa mai tare punga cu gheata pe fata si clipi des.
    -Mersi!dadu din umeri si-l privi pe Josh.Ce altceva ar fi putut sa mai zica in momentele de fata.

Sus In jos
Josh Akamura

Josh Akamura

feminin Fecioara Cocos

MesajSubiect: Re: Tanar si ranit-nelinistit.   Tanar si ranit-nelinistit. EmptyMar Iul 12, 2011 10:11 pm

-Pentru nimic amice!Cand fu sigur ca nu mai avea nevoie de altceva se uita in spatele lui dupa un scaun. Il ochi in partea cealalta a camerei si isi pleosti din nou umerii.Iti vine sa crezi ce tampite sunt infirmierele astea! Ai nevoie si tu de un scaun si il duc la mama naiba in praznic!Isi tarsai la propriu picioarele pana la scaun si il apuca nervos de spatar...numai ca nu il tranti ci il aseza cat se poate de calm langa pat.Ce probleme sa ne faci? Eu deja am un car de probleme din cauza ca am intarziat si am mintit un cadru didactic!se uita cu coada ochiului la Rick si il saluta stanjenit.
    Nu stiu cum te cheama! Chiar nu stiu!

Sus In jos

MesajSubiect: Re: Tanar si ranit-nelinistit.   Tanar si ranit-nelinistit. EmptyMar Iul 12, 2011 10:16 pm

Se uita la el minute bune fara sa spuna ceva.
    -Aa....Alexander ..Christian!Poti sa-mi spui Chris!Sau Alex,sau cum vrei tu,nu ma deranjeaza!niciodata nu i se spusese pe nume,ci "nerd".
    "Hello,nerd!Ce faci,nerd?La revedere,nerd!Poti sa mori,nerd!"
    Zambi pentru el.Se simtea mai bine.I se linistise si stomacul,Doamne ajuta!Acum parca ii era putin foame!Totusi,simtea ca miroase a transpiratie si a ....voma!Da,mirosea a voma!Poate de la costumul lui Rick.Ii venea sa rada.
    -Tu ai mintit un cadru didactic!sopti Chris aprobator.Eu am vomitat pe unul!spuse chicotind,desi stia ca nu e ok ce facea.E o diferenta!

Sus In jos
Josh Akamura

Josh Akamura

feminin Fecioara Cocos

MesajSubiect: Re: Tanar si ranit-nelinistit.   Tanar si ranit-nelinistit. EmptyMar Iul 12, 2011 10:28 pm

Hm! Chris! Se astepta la un nume pompos dar mna...Chris era un nume destul de intalnit prin zona! Se relaxa pe scaun si isi atinse piramida nazala cu podul palmei stangi. Il gadila ceva.
    -Nice to meet you Chris!Incepu sa rada amuzat de poveste si isi trecu mana prin parul negru si transpirat.Tu esti mai bine acum? Ce dracu ti s-a intamplat? Ca te-am mai intrebat odata si erai cu capul dupa stele verzi!

Sus In jos

MesajSubiect: Re: Tanar si ranit-nelinistit.   Tanar si ranit-nelinistit. EmptyMar Iul 12, 2011 10:47 pm

Zambi si el si il urmari cum isi dadea din ochi suvitele negre care ii cadeau intr-un mod placut pe frunte.Parul lui stralucea,sau asa i se parea lui Chris pentru ca era ametit in momentele alea.Ar putea paria ca-si intindea parul cu placa!Da,da!Si ii statea atat de bine!I-ar fi placut si lui sa arata asa!Se pierdu pentru o clipa in ochii lui intunecati dupa care zambi.
    -Un coleg,un idiot...Derek!Mi-a dat un pumn in gura pentru ca a fost dus in detentie de catre ...dadu usor capul pe spate ca sa i-l arate pe Rick.Si a pus totul pe seama mea,ca a fost vina mea si ...poftim!lua punga cu gheata de la gura si-i arata rezultatele.
    -Nu mai conteaza!Tipul e un idiot de cand il cunosc!Inca de cand am venit aici el si gasca lui de catelandrii au ceva cu mine!Dar incerc pe cat posibil sa-i evit!se sterse cu un deget la ochi si isi muta iar privirea verzulie pe Josh.Se simtea chiar bine in compania lor.Pentru o clipa,chiar uitase ca Rick e profesor.Cat despre Josh,avea impresia ca-i putea spune orice despre el.Simtea un sentiment ciudat de liniste si asta il speria mai rau decat Derek.

Sus In jos
Josh Akamura

Josh Akamura

feminin Fecioara Cocos

MesajSubiect: Re: Tanar si ranit-nelinistit.   Tanar si ranit-nelinistit. EmptyMar Iul 12, 2011 10:56 pm

Se uita in ochii lui linistitor.
    -Sunt niste prosti! Da-i dracu amice! Le place sa dea la laba in pauzele dintre ore sau chiar in timpul orelor pentru ca nu au pe cine sa reguleze acasa!Pare rau profu'!salta mana si il saluta ca la armata. Cred ca o facuse de peste douazeci de ori in ultimele minute.Sunt eu aici sa te apar! Sa vedem de cine se mai ia animalul! Numa' sa nu fie prea inalt si prea musculos ca la asta sigur ma doboara! Si ti-am zis...chestia aia de pe fata ta se duce in cateva zile! Uite o rog eu pe Soph sa iti dea nitel de fond de ten de la ea sa acoperi locul ala ca sa nu se mai vada asa urat!

Sus In jos

MesajSubiect: Re: Tanar si ranit-nelinistit.   Tanar si ranit-nelinistit. EmptyMar Iul 12, 2011 11:02 pm

Statu si se uita la el clipe in sir.Rase usor.
    -Fond de ten?!rase iar.Era placut!Se destindea!Se simtea atat de bine in compania lui Josh,de parca il cunostea de ani intregi!Cine stie!Poate or fi frati si au fost despartiti la nastere!(el nu avea parinti asiatici si nici nu arata a asiaatic!)
    Deci era exclus sa fie fratele sau.Desi i-ar fi facut placere sa aiba un frate ca el.Nu-l cunostea de nici 3 ore si deja , tipul asta ii spunea ca e aici ca sa-l apere!
    -Mersi,asta e frumos din partea ta!dar nici el nu stia la ce se referea cu adevarat!Isi lasa privirea pe paharul de plastic , pe care inca il tinea in mana.DAdu pe gat si ultimul strop de apa si apoi il puse pe pat,langa el.
    -Mersi,din nou!multumise in ultima jumatate de ora cat nu multumise in toata viata lui.

Sus In jos
Josh Akamura

Josh Akamura

feminin Fecioara Cocos

MesajSubiect: Re: Tanar si ranit-nelinistit.   Tanar si ranit-nelinistit. EmptyMar Iul 12, 2011 11:10 pm

-Da! Fond de ten! Sa acopere vanataia ca e destul de urata!se scarpina din nou in cap si isi prinse claia de par cu ambele maini. Arata ca un arici acum...scos din masina de spalat a bunicii...de aia de pe vremuri.A fost placerea mea! Si am inteles odata ca imi multumesti! Stai linistit! Ok? Drace ce caldura!isi apuca cu mana tricoul de pe el si il dadu jos. Ramase intr-un maieu alb din bumbac.Doa...nu puteam eu sa vin asa de prima data!!!!???

Sus In jos

MesajSubiect: Re: Tanar si ranit-nelinistit.   Tanar si ranit-nelinistit. EmptyMar Iul 12, 2011 11:14 pm

Ridica usor din sprancene cand vazu ca isi scoate tricoul si ramane cu un maieu pe el.El avea doar tricoul pe el.Si nu-i mai era prea cald dupa ce transpirase minute in sir.De ...spaima,ceva...numai el stia.Si mai avea si gheata aia pe fata care sa-l calmeze.Era bine!
    -E si normal sa fie cald daca iti iei un maieu si un tricou pe tine,in acelasi timp!E o chestie de logica!
    Hai,hai,si nu face pe desteptul ca superi baiatul!Dar nu era nicio urma de rautate in vocea sa,ci doar un usor amuzament si usurare de faptul ca buza nu-i mai pulsa asa de tare.Ii venea sa sara in sus dar se temea ca ii explodeaza capul daca se misca mai mult decat trebuie.
    Acum ii era foame!Normal,cand ramai cu stomacul gol,intervine foamea!E ceva natural!Cat se poate de natural!Voia sa manance o friptura de porc cu ....ahhh ...nu avea atatia bani pentru friptura de porc.In momentele astea ar fi trebuit sa fie in oras pentru a-si cauta un loc de munca ,nu in infirmerie cu o punga de gheata pe fata!

Sus In jos
Kurt Beiste

Kurt Beiste

feminin Pesti Sobolan
Varsta : 28
Data nasterii : 02/03/1996
Localizare : Craiova

MesajSubiect: Re: Tanar si ranit-nelinistit.   Tanar si ranit-nelinistit. EmptyMar Iul 12, 2011 11:15 pm

Se vomita pe el, tot tacamul.
    -Yeah, it looks like I'm your bitch, mormai cat pentru el si iesi din camera aia si se duse la cea mai apropiata vaie.
    Damn, costumul lui bun! Unul dintre ale multe!!
    Se incrunta, dar totusi inchise ochii si in cateva secunde ii deschise si era fresh, cu costumul lucind de curatenie.
    Zambi in fata oglinzii, dupa care se intoarse in salon sau ce o fi ala.
    Asa ca se sprijini de un perete si nu le deranja conversatia. Apoi Josh isi dadu tricoul jos si el ridica din sprancene.

Sus In jos
Sophie M. Delaney

Sophie M. Delaney

feminin Sagetator Sarpe

MesajSubiect: Re: Tanar si ranit-nelinistit.   Tanar si ranit-nelinistit. EmptyMar Iul 12, 2011 11:18 pm

Soph se intorsese in infirmerie si o bufni rasul cand ii vazu pe cei trei inca acolo si uhm... putea a voma din partea.... lui Rick?! OMFG!
    - Tot aici?! Stiti eu am uitat sa va zic ca lucrez ca ajutor de asistenta in locul asta. o bufni rasul.
    Dar se pare ca proful ura sa se glumeasca in acest sens. Oopsy. Il urmari cum se duce sa se curete de... problema, apoi se apropie de Chris ca sa ii vada vinataia.
    - Ce ai tu nu e mare lucru, putin orgoliul ranit. lua punga cu gheata si o facu mai mica, apoi i-a pus-o cu delicatete la gura.

Sus In jos
Josh Akamura

Josh Akamura

feminin Fecioara Cocos

MesajSubiect: Re: Tanar si ranit-nelinistit.   Tanar si ranit-nelinistit. EmptyMar Iul 12, 2011 11:24 pm

Auzi la el!Chestie de logica!
    -Bine ca esti tu ala desteptu'!ii zise incepand sa rada. Era intr-adevar un tont sa vina imbracat asa...dar mna...copil tont...copil copac. Intr-un final profu se misca din loc si multumi lui Dumnezeu ca nu prinsese radacini in locul ala. Ar fi fost grav!Si in acelasi timp atat de amuzant ca s-ar fi spart de ras.Si apoi replica usturatoare din partea lui Rick.Cool profule!Esti cool!Se uita spre usa si o vazu pe Soph intrand.Exista ceva pe lumea asta pe care sa nu il poti face?? Sau...ce mai sti sa faci??

Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Tanar si ranit-nelinistit.   Tanar si ranit-nelinistit. Empty

Sus In jos

Tanar si ranit-nelinistit.
Sus 
Pagina 1 din 3Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sunshine in darkness :: Etajul 2-Home :: Infirmary-
Mergi direct la: